„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės
„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės„Loft Town“ kiemuose įžiebtos Kalėdų eglutės

2016 m. gruodžio 4 dienos pavakarę gyvenamųjų loftų miestelio „Loft Town“ gyventojai rinkosi į vidinius kiemelius papuošti lauko eglučių. Linksmo gyventojų nusiteikimo neišgąsdino žiemos šaltukas. Papuošę kalėdines eglutes gyventojai vaišinosi sausainiais ir skanumynais su karšta arbata. Gimnazistė Emilija Gogolytė, neseniai laimėjusi pirmą vietą tarptautiniame vaikų ir jaunimo konkurse „Debut premium“, užtraukė Kalėdų giesmę, kurią kartu mielai uždainavo ir kaimynai.

„Džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad mūsų kiemai visuomet yra gražūs – vasarą juos puošia gėlės, o dabar jie šventiškai žiba. Smagu, kad kaimynams rūpi aplinka ir jie patys  ją puošia.  Tikiuosi, kad šventės mus visus dar labiau suartins“, – sakė „Loft Town“ bendrijos pirmininkė Rasa Gogolienė, pakvietusi kaimynus aplink eglutes susirinkti ir Naujųjų išvakarėse.

Kaimynystėje įsikūrusi ir interneto bei išmaniosios televizijos „Skynet“ paslaugas gyventojams teikianti įmonių grupė „Penki kontinentai“ taip pat prisidėjo prie šventės: padovanojo gyventojams žaisliukų  eglutėms papuošti, skanumynų, o kad po savaitgalio būtų lengviau vykti į darbą – ledo gremžtukų automobilių stiklams valyti.