„Loft Town“ gavo „Žydinčio Vilniaus 2016“ apdovanojimą

Vilniaus mero patarėja Dalia Bardauskienė (dešinėje) įteikia padėką „Loft Town“ bendrijos pirmininkei Rasai Gogolienei.

2016 m. gruodžio 1 d. Vilniaus miesto savivaldybėje buvo įteiktos padėkos konkurso „Žydintis Vilnius 2016“ nugalėtojams. Mero padėkas gavo gražiausiai aplinką prižiūrintys sostinės gyventojai ir visuomeninės bei komercinės organizacijos.

Tarp įvertintųjų – gyvenamųjų loftų „Loft Town“ teritorija, kurios grožiu rūpinasi ne tik aplinkotvarkos inžinierė Jolanta Jasevičienė, bet ir patys gyventojai. „Loft Town“ teritorija iš kitų gyvenamųjų loftų išsiskiria žaliuojančia aplinka, vidiniais kiemeliais, kuriuos puošia gėlės ir dekoratyviniai krūmeliai.

„Mus supanti aplinka yra svarbi mūsų gyvenimo ir darbo dalis. Ją tvarkydami ir puoselėdami keičiame ir savo miesto vaizdą, kuris kasmet kartu su mumis atsinaujina ir gražėja“, – sakė J. Jasevičienė.

„Džiaugiamės gavę įvertinimą ir sieksime savo aplinką dar labiau papuošti, kad ji stebintų ir džiugintų ne tik kaimynus, bet ir svečius, – sakė „Loft Town“ bendrijos pirmininkė Rasa Gogolienė. – Artėjant Kalėdoms mūsų kiemeliai taip pat pasipuošia eglutėmis, žibančiomis girliandomis. Smagu, kad kiemeliai suartina kaimynus – vasarą išeiname smagiai pasisėdėti prie lauko staliukų, o žiemą kartu papuošti eglutes, nulipdyti sniego senį.“

Asmeninę padėką gavusi „Loft Town“ gyventoja Loreta Klebonaitė-Šeibak džiaugėsi, kad šiemet pirmą kartą pasiryžo auginti, pasak gėlininkų, lepias gėles – surfinijas. Bandymas pavyko sėkmingai. Prižiūrimos šeimos narių ir kaimynų (šeimos kelionių metu) gėlės gausiai žydėjo iki pat spalio vidurio.

Projektas „Loft Town“ jau buvo apdovanotas konkursuose „Žalias miestas – geriausias NT EKO projektas“, „Už darnią plėtrą“.

Vaizdo reportažas apie tai>>

„Loft Town“ gavo „Žydinčio Vilniaus 2016“ apdovanojimą„Loft Town“ gavo „Žydinčio Vilniaus 2016“ apdovanojimą„Loft Town“ gavo „Žydinčio Vilniaus 2016“ apdovanojimą„Loft Town“ gavo „Žydinčio Vilniaus 2016“ apdovanojimą